Tâmplăria din lemn stratificat LUCA în Grecia și în insule precum Paros și Samothraki

Tâmplăria din lemn stratificat LUCA în Grecia și în insule precum Paros și Samothraki

Autor: LUCA Global Group • 03.11.2023

Tâmplăria LUCA produsă în România, a ajuns anul acesta în insulele grecești, pentru proiecte integrale ale unor imobile rezidențiale.

Acestea au fost executate conform specificațiilor zonei, din esență de meranti adecvată climatului umed și călduros, nuanțe albastre și în privința produselor, accentul a fost pus pe obloane și ferestre.

Poziționarea Greciei este convenabilă pentru noi și întregul proces a fost desfășurat fără niciun obstacol, în privința transportului de tâmplărie, dar și a montajului realizat de către echipa noastră. Prima vizită constă în măsurători luate personal de către un reprezentant al nostru, după ce sunt stabilite toate detaliile contractuale. Această primă interacțiune, pe șantier, cu clientul nostru, este deosebit de importantă pentru că noi, datorită experienței de pe teren și nu numai, descoperim diverse probleme tehnice, care nu au fost luate în calcul anterior și, împreună cu echipa de constructori, reușim să le rezolvăm pentru a oferi o soluție integrată, nu doar un produs, ci și consultanță tehnică pentru cel mai bun rezultat, în fiecare proiect. Inclusiv în etapa montajului de tâmplărie, ne folosim de tot know-how-ul să evităm sau să depășim orice poate aduce un inconvenient clientului. Suntem responsabili să oferim cel mai bun produs și de fiecare dată livrăm extra în beneficiul clientului.

Deși suntem producători, suntem constant conectați cu clientul până la finalul proiectului, cu multe discuții telefonice, întâlniri, dacă este posibil, pentru ajustările necesare lucrării de tâmplărie. Tâmplăria din lemn făcută la comandă, nu este un produs standard niciodată și nici nu încercăm să îl facem vreodată. Tocmai din acest raționament, am adoptat tagline-ul BESPOKE JOINERY MANUFACTURING, încercând să ne poziționăm exact acolo unde au făcut-o clienții noștri înaintea noastră, ca fabrica care produce o tâmplărie unică pentru fiecare dintre clienții noștri. În definitiv, cel mai important proiect LUCA, este proiectul tău.

Pentru vizualizarea proiectelor, vedeți pagina de portofoliu, din cadrul website-ului nostru.

Vezi portofoliul LUCA
Bespoke joinery manufacturing

Calitatea produselor înseamnă de fapt, calitatea oamenilor cu care lucrăm. Dacă ai reușit să îți convertești angajatul în adeptul viziunii brandului tău, vei reuși să vinzi și pieței tale.
Sorin Luca, General Manager