Tâmplărie custom made pentru Europa de nord, Scandinavia și nordul Germaniei

Tâmplărie custom made pentru Europa de nord, Scandinavia și nordul Germaniei

Autor: LUCA Global Group • 03.11.2023

LUCA a introdus în portofoliul de produse, LUCA 80, ferestre cu un profil de 80 de mm grosime cu deschidere înspre exterior pentru un proiect în insula Sylt, din nordul Germaniei. Această este una dintre cele mai scumpe insule din lume, preferată de cei mai bogați oameni din Germania. În anul 2009 aici a fost vândută cea mai scumpă casă din lume, în valoare de 4.8 mil euro pentru o suprafață de numai 30 mp. Casele au un acoperiș de paie și se numesc “Waterkueken” (Rățușcă).

O parte din avantajele ferestrei LUCA 80 pentru țările nordice sunt:

  1. Protecția împotriva ploii și zăpezii: În aceste regiuni, ploile și zăpezile pot fi dese și abundente. Prin deschiderea ferestrelor înspre exterior, apa este direcționată departe de interiorul casei atunci când fereastra este deschisă. Acest lucru ajută la evitarea pătrunderii apei în interior și la menținerea unui mediu uscat și confortabil în casă.
  2. Ventilare mai bună: Deschiderea ferestrelor înspre exterior permite o mai bună circulație a aerului în interiorul casei. Acest lucru este important pentru a reduce umiditatea, prevenind astfel apariția mucegaiului și a problemelor legate de calitatea aerului.
  3. Design tradițional: Casele cu acoperiș din paie din aceste regiuni au adesea un aspect tradițional și rustic. Deschiderea ferestrelor înspre exterior este o caracteristică specifică a acestui stil arhitectural tradițional.
  4. Protecția împotriva vântului: În țările nordice, vânturile puternice sunt comune, iar deschiderea ferestrelor înspre exterior poate ajuta la reducerea presiunii exercitate de vânt asupra ferestrelor, ceea ce le face mai sigure și mai durabile.

În concluzie, deschiderea ferestrelor înspre exterior în casele cu acoperiș din paie din țările nordice are avantaje practice și tradiționale care se potrivesc cu condițiile climatice și cu stilul arhitectural specific al regiunii.

Producem și livrăm oriunde în Europa orice tipologie de ferestre, indiferent de caracteristici, ne adaptăm.

Tâmplărie custom made pentru Europa de nord, Scandinavia și nordul Germaniei

Bespoke joinery manufacturing este tagline-ul brandului nostru, care definește întreaga activitate, de producție a tâmplăriei din lemn, orientate înspre cerințele clientului final și care denumește un produs cu un grad mare de personalizare.

Investim în inovație, în oameni și suntem în continua schimbare înspre mai bine, pentru a reuși să îndeplinim toate cerințele clienților noștri

Avem un număr în creștere de case, pentru care vom produce tâmplărie din lemn stratificat, din lemn de meranti, ferestre și uși de exterior, vopsite în două culori la interior  alb și la exterior gri.

Acest proiect va putea fi vizualizat în curând în secțiunea de portofoliu.

Vezi portofoliul LUCA
Bespoke joinery manufacturing

Calitatea produselor înseamnă de fapt, calitatea oamenilor cu care lucrăm. Dacă ai reușit să îți convertești angajatul în adeptul viziunii brandului tău, vei reuși să vinzi și pieței tale.
Sorin Luca, General Manager