Filosofia Noastră de Afaceri

“Filosofia noastră de afaceri este simplă: Ascultă-ți clientul și vinde-i ce are el nevoie, el știe cel mai bine asta!” – LUCA

Noi credem că lemnul are o calitate aparte, pe lângă faptul că este un material natural, poate fi prelucrat și integrat în orice tip de construcție. Tâmplăria din lemn are proprietăți de necontestat și aduce un plus de valoare oriunde este montată.

Viziunea noastră se bazează pe o dezvoltare sustenabilă și responsabilă în piață. De aceea, ne asumăm misiunea de a oferi “Tâmplărie pentru o viață”.

Această misiune este înrădăcinată în valorile numelui nostru, încă de la înființare și transmisă tuturor celor care astăzi fac acest lucru posibil – oamenilor noștri - de la angajați, furnizori și până la clienți.

Amprenta LUCA imprimă durabilitate și inovație, este ceea ce ne ajută să fim prima opțiune în alegerea clientului.

Propunem o gamă variată de produse de tâmplărie, interioara și exterioară din lemn în continuă dezvoltare, în funcție de preferințe: ferestre, uși de interior și exterior, obloane și scări de interior.

Investim constant în oameni și tehnologii, în inovația pieței și în viitor, ca să putem să ne întâlnim clienții la un anumit nivel de încredere și reputație.

Vezi portofoliul LUCA
Bespoke joinery manufacturing

Calitatea produselor înseamnă de fapt, calitatea oamenilor cu care lucrăm. Dacă ai reușit să îți convertești angajatul în adeptul viziunii brandului tău, vei reuși să vinzi și pieței tale.
Sorin Luca, General Manager