Luca Global Group: Partener de Incredere

Oferta

Suntem deschisi parteneriatelor de promovare si comercializare

Contacteaza-ne

Scari de lemn si balustrade din lemn pentru cele mai rafinate gusturi

Scari de lemn cu balustrade din lemn sau metalice, pe structura de beton
Scari interioare din lemn pe structura de beton

O scara din lemn incadrata de o balustrada deosebita ofera o priveliste somptuoasa locuintei, pe langa caracterul de utilitate care nu poate fi pus la indoiala. Scarile de lemn sunt un element fundamental in locuintele structurate pe mai multe nivele si ofera un design complet si armonios alaturi de parchet, mobilier, usi si ferestre.

Tipuri de scari

  • Scari din lemn pe structura de lemn;
  • Scari din lemn pe structura metalica;
  • Scari din lemn pe structura de beton.

Scarile pe structura de lemn ofera un aer rustic incaperii si sunt utilizate impreuna cu balustrade din lemn sau metalice pentru a completa armonios design-ul de ansamblu si pentru a oferi suport si sustinere la urcare si coborare.

Scarile pe structura metalica ofera o flexibilitate sporita in design intrucat pot fi modelate cu usurinta in forma curbata sau in forma de spirala, pentru a putea raspunde oricaror cerinte de spatiu si estetica. Treptele de lemn se integreaza armonios in structura metalica si, alaturi de o balustrade de inox sau fier forjat, ofera un aer modern locuintei.

Scarile pe structura de beton imbina armonios betonul sau granitul cu treptele de lemn pentru a oferi un aer de eleganta locuintei. Balustrada de fier forjat sau lemn ofera sustinere si un plus de siguranta.

Pe langa utilizarea in ansamblul scarilor de lemn, balustradele se mai folosesc cu succes si in cazul balcoanelor sau teraselor pentru a oferi suport si un aspect estetic deosebit intregii locuinte.

Oferta noastra de scari din lemn si balustrade din lemn

Realizam orice model de scari interioare din lemn cu suport metalic, de lemn sau beton, pentru a se incadra in orice spatiu si pentru a raspunde oricaror cerinte de estetica. Materialele folosite sunt de inalta calitate si oferim o paleta larga de modele si culori pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor nostri.

Ti-ai imaginat scara de lemn pentru locuinta ta? Contacteaza-ne acum si aceasta devine realitate.

Solicita oferta