Ferestre din Lemn Placat cu Aluminiu

Sistemul de ferestre din lemn-aluminiu performant pentru modernizarea ferestrelor din lemn. Multe detalii inteligente și utilizarea accesoriilor sistemelor existente fac din CORA un sistem economic global.

GUTMANN CORA

Sistemul GUTMANN CORA poate fi proiectat ca rabat dublu, rabat unic sau rabat unghiular.

  • Sistemul CORA lemn-aluminiu se bazează pe construcția de bază pentru ferestrele standard din lemn „IV 68” cu o grosime de lemn de 68 mm pe canat și cadru. Prin urmare, nu sunt necesare investiții în instrumente speciale de frezare pentru producerea cadrului din lemn.
  • Sticla este preluată complet în cutia de lemn. Prin urmare, marginea de sticlă izolatoare este excelent izolată împotriva pierderilor de căldură nedorite. Schimbul de sticlă se realizează din interior prin slăbirea benzii de sticlă.
  • Carcasa din aluminiu este o protecție împotriva intemperiilor și un element arhitectural care poate fi proiectat în mod liber în ceea ce privește culoarea. Cadrul din lemn asigură stabilitate, izolație termică excelentă și conferă casei un caracter plăcut, familiar.
  • Cadrele din aluminiu sunt ventilate din spate și sunt atașate la lemn cu suporturi stabile fără tensiune: Acest lucru permite lemnului să respire și cadrul din aluminiu se poate extinde fără obstacole în cazul fluctuațiilor de temperatură.
  • Lățimile profilului coordonat permit marginile continue ale cadrului exterior pentru conexiuni perfecte cu peretele și tencuiala.
  • Cu profile variabile, cuplaje și segmente de producție prietenoase la asamblare, construcțiile economice sunt ușor de implementat.

Proprietăți de Sistem / Izolație Termică: Toate proprietățile sistemului de ferestre din lemn utilizate sunt păstrate prin placarea din aluminiu.


Fii inspirat de CULORILE EXCLUSIVE GUTMANN și conferă tâmplăriei tale un aspect unic, special. Indiferent dacă este argintiu elegant, roșu cald, gri închis moale sau alb strălucitor - cu aceste culori de trend de la GUTMANN există ceva pentru fiecare gust. Găsiți nuanța preferată sau combinați-o cu altă culoare pentru a implementa aspectul BICOLOR.

Tâmplărie Lemn Placat cu Aluminiu RAL


Vezi portofoliul LUCA
Bespoke joinery manufacturing

Calitatea produselor înseamnă de fapt, calitatea oamenilor cu care lucrăm. Dacă ai reușit să îți convertești angajatul în adeptul viziunii brandului tău, vei reuși să vinzi și pieței tale.
Sorin Luca, General Manager