Compania LUCA Global Group

LUCA Global Group a fost înființată în București în 2015, experiența și know how-ul echipei datând însă, din 2010.

LUCA Global Group însumează o filosofie de afaceri, atent conturată pe parcursul acestor ani și direcționată înspre nișa noastră, în deservirea nevoilor identificate la nivelul acesteia. Drept urmare, ne-am asumat misiunea de a comercializa cea mai buna tâmplărie din lemn de pe piață, sub motto-ul “Tâmplărie pentru o viață”, livrând atât în țară cât și în Europa.

Avem o gamă variată de produse destinate tâmplăriei interioare și exterioare, dar și obloane din lemn, scări de interior și mobilă din lemn masiv. Tâmplăria de exterior (ferestre și uși) ocupă un procent de 75% din totalul de livrări, urmate într-un procent de 25% de ușile de interior, iar diferența de 5% fiind reprezentată de obloane, scări de interior și mobilă.

Producem profile din lemn stratificat de molid și stejar, iar celelalte esențe de lemn, cum ar fi: pinul nordic sau meranti, le importăm. Executăm ferestre pe profil de 40 mm cu sticlă simplă, destinate clădirilor istorice, profil de 52 mm, cu sticlă termopan și închidere de tip cremon, destinată caselor în stil clasic și monumentelor istorice, iar profilele pentru tâmplărie moderna sunt 68 mm, 80 mm și bineînțeles profilele de 92 mm, destinate caselor pasive. Ca și finisaje, folosim o gamă largă de culori și baițuri impregnante de la mărci consacrate cum ar fi Milesi și Remmers. Feroneria cu care echipăm tâmplăria este Roto Germania sau Maco Austria, în funcție de caz. Sticla utilizată de noi este marca Saint Gobain, care pornește de la cel mai simplu pachet de geam termopan, cel de 24 mm și ajunge până la cel mai sofisticat sistem cu protecție fonică și coeficient termic, destinat caselor pasive.

Teatrul Odeon Tâmplărie Lemn LUCA Teatrul Odeon
Liceul Ioanid Tâmplărie Lemn LUCA Liceul Ioanid
Academia Militară Tâmplărie Lemn LUCA Academia Militară

Liceul Internațional Ioanid Tâmplărie Lemn LUCA Liceul Internațional Ioanid

Tâmplăria LUCA este un brand în piață, cu standarde atent selectate și o imagine care reprezintă o resursă importantă pentru companie. De altfel, una dintre politicile noastre este importanța investiției în brand și renumele acestuia. LUCA înseamnă o promisiune, pe care o facem în fața fiecărui client care ne alege produsul și serviciul și o respectăm de fiecare dată. Drept urmare, calitatea și durabilitatea tâmplăriei noastre este de necontestat. În portofoliu avem lucrări de referință, printre care: Teatrul Odeon, Academia Tehnică Militară, Liceul Internațional Ioanid, Primaria Prejmer, precum și multe proiecte private, dar și lucrări de recondiționare a unor clădiri cu statut de monument istoric. Suntem prezenți atât în țară cât și în Europa, având lucrări în țări precum Germania, Franța și Elveția. În continuare, ne întărim relația comercială externă finalizând în 2020 o însemnată referință în portofoliul nostru – Centrul Bisericesc de la München – așezământ creștin ortodox.

Descarcă Catalogul nostru de Tâmplărie Lemn Stratificat

Calitatea produselor înseamnă de fapt, calitatea oamenilor cu care lucrăm. Dacă ai reușit să îți convertești angajatul în adeptul viziunii brandului tău, vei reuși să vinzi și pieței tale.
Sorin Luca, General Manager