Luca Global Group: Partener de Incredere

Oferta

Suntem deschisi parteneriatelor de promovare si comercializare

Contacteaza-ne


Procesare comenzi

In opinia noastra, un lucru realizat impecabil nu este reprezentat doar de imaginea produsului finit, ci de toate etapele de fabricatie pe care acesta le parcurge. De aceea acordam o mare atentie activitatilor pe care le desfasuram, incepand de la lansarea comenzilor si pana la ultimul retus. Este unul dintre punctele forte care ne-a adus aprecierea in randul celor care apeleaza la complexitatea de produse si servicii Luca Global Group.


01

 • Prima dintre etapele de efectuare a unui produs din lemn este constituita de:
  • Primirea comenzii din partea clientului (odata cu masuratorile necesare lucrarii, care pot fi realizate fie direct de catre client, fie in baza unui proiect mai amplu);
  • Calcularea ofertei de pret;
  • Stabilirea ferma a colaborarii si a caracteristicilor produsului ce se doreste a fi realizat.
 • De exemplu, in cazul unei usi se are in vedere esenta lemnoasa folosita, forma sa, modelul si culoarea, feroneria, numarul de canate, tipul si sensul de deschidere, daca este cu sau fara geam, si alte detalii asemanatoare, toate stabilite in conformitate cu exigentele stilistice ale clientilor nostri.

02

 • In functie de marimea si complexitatea comenzii, si doar in baza unui acord stabilit in prealabil, aceasta etapa poate fi precedata de vizita unui reprezentant Luca Global Group la locatia aferenta proiectului, pentru oferirea serviciilor de consultanta.

03

 • Dupa o evaluare precisa a lucrarii, se stabileste termenul de livrare, destinatia produselor, in cadrul biroului de proiectare se intocmeste comanda de executie precum si programul de fabricatie pentru produsele cuprinse in contractul ce urmeaza a fi semnat, astfel incat sa poata fi respectat termenul de livrare prevazut.

04

 • In sectiile de productie, materia prima trece printr-un ciclu de fabricatie complex, de la uscarea cherestelei in propriile uscatorii, la diverse prelucrari mecanice, in urma carora capata dimensiunile si forma finala, pentru ca in cadrul operatiilor de finisare sa se obtina culoarea si luciul dorite de client.
 • Produsele finisate sunt echipate cu feronerie specifica fiecarui produs in parte si in functie de optiunile clientilor nostri.

05

 • Produsele sunt mai apoi transportate cu mijloacele auto proprii la locatia beneficiara, operatiunile de montare fiind realizate de catre echipe specializate, in conditii meteorologice favorabile, fara precipitatii si temperaturi peste -10°C.

06

 • Dupa finalizarea acestor procese sunt oferite servicii post operatorii, de mentenanta, la aceleasi standarde calitative cu care a fost tratat intreg proiectul.

Solicita oferta